Køge Golf Klub

I Køge Golf Klub står vi aldrig stille. Vi søger konstant at skabe de mest optimale rammer for vores medlemmer og gæster.

Det kræver, at vi hele tiden udvikler såvel vores baner og faciliteter, som vores egen tilgang og evne til det at drive en moderne golfklub.

Vores to intime og udfordrende parkbaner, Sydbanen og Nordbanen, er anlagt hhv. i 1970 og 1999. For begge baner gælder det at der er vand i spil på flere huller, beplantningen er afvekslende med store træer og buske, og der er ikke langt mellem hullerne. Banerne er særdeles velholdte og ligger uforstyrret i den sjællandske natur, uden larm fra tog, biler eller anden transport.  

Udover at spille golf på vores fantastiske parkbaner, kan du som gæst benytte vores moderne træningsfaciliteter inkl. shortgame-område, booke tid hos vores pro i et helt nyt golfstudie, handle i den velassorterede golfshop, og selvfølgelig nyde særdeles god mad og drikke i vores restaurant.

Hvis du har behov for at få behandlet ryggen eller andre lemmer, kan du booke tid hos vores fysioterapeut, som også har adgang til vores fitnesscenter.  

 

Rigtig god fornøjelse!

Køge Golf Klub

KONTAKTINFO:

Gl. Hastrupvej 12
4600 Køge
56 65 10 00
VI TAGER GAVEKORT
KGK logo.jpg