Køge Bilby

Foreningens overordnede mål er, at Køge Bilby skal være “Sjællands Største Bilby”.
Kendetegnende for Køge Bilby er, at bilforhandlerne ser hinanden som supplement til hinanden frem for direkte konkurrenter. Jo større udbud vi har at tilbyde i Køge, jo større sandsynlighed er der også for at tiltrække flere kunder.
Vision og mission
Visionen og missionen for bilbyen er, at være omdrejningspunkt for al bilhandel i Region Sjælland. Og så skal foreningen hjælpe sine medlemmer til succesrig erhverv, blandt andet gennem aktiviteter i samarbejde med Køge Handel og Køge Bilby, samt skabe en samlet markedsføring og identitet for foreningen, som helhed.
Arrangementer

Køge Bilby afholde flere forskellige arrangementer i Køge i løbet af året.

Køge Bildag: Find din drømmebil, når bilforhandlerne i Køge Bilby holder åbent hus. Du finder gode tilbud, sjove aktiviteter, godt til maven, lækre forfriskninger og fede konkurrencer. Kom og få en snak, se og prøvekør biler og få en god oplevelsesrig dag for hele familien hos hver af Bilbyens forhandlere.

Jazz&Biler: Køge Bilby fylder Brogade med et udvalg af deres flotte biler, så du har muligheden for at finde din næste drømmebil blandt en hel masse bilmærker og forhandlere. Der sættes samtidig gang i den gode lørdagsstemning med Jazz rundt i hele byen.

Bilernes Dag: Køge Bilby indtager arealet omkring Torvet, samt Lovparken under Køge Festuge med deres imponerende samling af flotte biler. Kom og se nogle af de nyeste bilmodeller og få en hyggelig snak med Køge Bilby’s forhandlere. Denne dag skal der også uddeles statuetter, når vinderne af Bilbyens Bedste bliver offentliggjort. Iblandt festlighederne skal der nemlig kåres Bilbyens Bedste brugtvognsforhandler, kundeservice, salgsafdeling og værksted.

Bilkortege til Juletræstændingen: Køge Bilby vil sammen med Julemanden køre fra Køge Marina i den flotteste pyntede bilkortege til Køge Midtby, hvor det store optog foregår. Her vil du kunne se lysende julebiler køre gennem Køge bymidte anført af Julemanden i hestevogn, hvor Bilbyens vil lyse op på Torvet mens juletræet bliver tændt.

Vi håber at se dig i Sjællands Største Bilby – et stærkt netværk og fællesskab.

Læs mere om Køge Bilby her