Køge Handel har opdateret privatlivspolitikken jf. EU-Persondataforordning (GDPR)
Vi passer godt på dine data! Dit privatliv er det vigtigste!

Med disse opdateringer er vi nu i overensstemmelse med de høje standarder for privatlivspolitik, som er blevet introduceret gennem EU’s persondataforordning også kendt som General Data Protection Regulation (GDPR).

Dine personlige data opbevares i vores mail-system vil kun blive videregivet, såfremt vi er forpligtet til det efter lovgivningen, eller det jf. interesseafvejning giver god mening for dig eller din virksomhed jf. vores kontaktslige samarbejde eller ved samtykke hertil.

EU’s nye lovgivning kræver, at virksomheder holder data opdateret. Derfor opfordrer vi til, at du løbende holder os opdateret med ændringer i de data, vi har om dig.

Vi vil stadigt gerne sende dig interessant og relevant indhold, og de data, vi gemmer, er dit navn, din e-mailadresse, virksomhedsinformation, rolle og telefonnummer og dine data bliver gemt på en sikker måde.
Du har selvfølgelig også retten til at blive glemt, hvilket vi respekterer højt.
Du er altid velkommen til kontakte vores forening på telefon 4023 7008 eller pr. mail til [email protected], med rettelser, eller ønske om at blive slettet eller at få tilsendt vores Privatlivspolitik