Julebanko

6. november

Kom med til vores fantastiske, sjove og hyggelige banko.

Traditionen tro afholder vi Julebanko onsdag den 6. november i Ravnsborghallen fra kl. 18.30-22.30. Dørene åbnes kl. 17.00.

Julen starter tidligt med den hyggeligste aften sammen med 650 andre bankospillere, hvor byens butikker og erhverv sørger for de flotteste sponsorerede præmier. Værdien af den samlede præmiesum er på over 100.000 kr!

I kan glæde jer til 18 ordinære bankospil i løbet af aftenen, samt et omvendt bankospil inden pausen, hvor der er flotte præmier til 1. række og fuldplade – samt sidegevinster. Derudover vil der være Amerikanske lotterier, en kæmpe præmie til den heldige indehaver er den rigtige nøgle til postkassen og spin på vores Lykkehjul, hvor du kan vælge din egen præmie, hvis du rammer et vinder-felt.

OBS!
Igen i år vil billetterne blive sat til salg online på selve dagen!
Dette er grundet regler fra Spillemyndigheden og muligheden for ikke at være begrænset i vores store udvalg af sjove spil og lotterier på selve aftenen.

Modtager du Køge Handels nyhedsbrev får du pre-adgang til billetsalget kl. 7.00 om morgenen den 6. november og dermed 3 timer før, det er muligt for alle andre at købe billetter.

Er du ikke allerede tilmeldt vores nyhedsbrev, kan du gøre det her.

Fra kl. 10.00 den 6. november kan du købe billetter via vores Sociale Medier og linket, der bliver indsat her.

Praktisk info
  • Banko foregår 6. november kl. 18.30-22.00
  • Dørene åbnes kl. 17.00
  • Entré 100kr inkl. 3 bankoplader (+ billetgebyr)
  • Egne mad- og drikkevarer må ikke medbringes
  • Mad, drikkelse, slik mv. kan købes i Krohns Køkken i hallen
  • Billetsalget starter online på dagen den 6. november kl. 10.00 (Linket kommer op her på hjemmesiden, vores SoMe og i Facebook-begivenheden)
  • Modtagere af Køge Handels nyhedsbrev får adgang til billetsalgslinket kl. 07.00 om morgenen samme dag
Billetkøb og fortrydelsesret

Du har ikke fortrydelsesret, når du køber billetter til sportsbegivenheder, koncerter og andre arrangementer. Heller ikke hvis du har købt dem på nettet, hvor du har fortrydelsesret i en række andre køb.

Se mere her.

 

Udover en sjov aften, sikrer din deltagelse også, at vi her fra Køge Handel kan fortsætte med at lave masser af gratis oplevelser i Køge. Så du er med til at støtte det lokale, da overskuddet går til byens julebelysning, samt aktiviteter i byen.

Vi glæder os og ser frem til en hyggelig og sjov aften med en masse flotte præmier.