Rosé Rosé Festival

27. juni - 29. juni

Vi glæder os til igen i år, at byde jer velkommen til årets Rosé Rosé Festival, som løber af stablen i en endnu større udgave.
Rosé Rosé er en kombination af lækker rosévin og smukke rosendekorationer rundt omkring i Køge midtby.

Festivalen med rosendekorationer starter allerede fra om torsdagen. Selve rosésmagningen foregår fredag og lørdag.

Vi laver Køge om til en hyggelig rosenby og markerer samtidig fejringen af Køges 736 års fødselsdag den 4. juli.

Lad blomsterdekorationerne guide dig rundt i byen, mens du nyder Køges smukke handelsgader og havn. Dette vil kunne ses fra torsdag den 27. juni.

Vores store rosésmagning finder sted i vores store lækre loungetelte 3 steder i Køge. Her kan du gå på opdagelse i rosévinens verden.
Selve rosésmagningen kræver billet, som du kan købe online på roserosefestival.dk. Billetter til rosésmagningen koster 250 kr. og der kan købes billet til enten fredag den 28. juni eller lørdag den 29. juni. Vores vinaktører står klar 3 steder i Køge by i store rosé-telte. Vi sørger for lækker loungestemning i og udenfor rosé-teltene på Torvet, Kulturtorvet og Køge Havn. Her vil der også udleveres goodiebags og armbånd.

Med en billet til rosésmagningen får du på dagen udleveret en goodiebag, armbånd og et Riedel glas til en værdi á 100 kr. Her kan du gå rundt til de forskellige dome-telte og nyde de forskellige rosé-vine, samtidig med at du kan opleve de flotte store rosendekorationer rundt i Køge by.

En goodiebag indeholder:
  • 12 poletter til rosé-smagninger
  • Eget Riedel glas (værdi kr. 100,-)
  • Oversigt over alle vine inkl. egen rating
  • Snacks
  • Vandflaske

Vi har pyntet hele byen op med flag i gaderne, og går du en tur igennem Jernbanegade, vil du opleve vores flotte “rosengade”, hvor der hænger roser ned fra oven. Er du heldig, får du måske en rose med hjem af den magiske levende statue – Guldfeen, som går rundt i midtbyen.

Fredag den 28. juni vil vores medlemmer have åbent til kl. 19.00, du kan kombinere din shoppetur med en tur tilbage til de fede Rockabilly-tider. Byen bliver fyldt med veteranbiler, dans og lyden af de gode gamle dage! Der vil være gang i byen med shopping, lækker mad, veteranbiler, live musik, rosé telte, tonsvis af flotte roser, og meget mere.

De flotteste og fedeste veteranbiler kommer fra kl. 15.30 i Køge by, som bliver spærret af.

Ta’ et gratis program, som ligger ude i alle vores medlemsbutikker i starten af juni.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til Rosé Rosé Festival i Køge 2024.

Læs mere på roserosefestival.dk