Rosé Rosé Festival

26. juni - 29. juni

Vi glæder os til igen i år, at byde jer velkommen til årets Rosé Rosé Festival, som løber af stablen i en endnu større udgave.
Rosé Rosé er en kombination af lækker rosévin og smukke rosendekorationer rundt omkring i Køge midtby.

Festivalen med rosendekorationer starter tidligere i år – nemlig allerede fra om onsdagen. Selve rosésmagningen foregår fredag og lørdag.

Vi laver Køge om til en hyggelig rosenby og markerer samtidig fejringen af Køges 736 års fødselsdag den 4. juli.

Lad blomsterdekorationerne guide dig rundt i byen, mens du nyder Køges smukke handelsgader og havn. Dette vil kunne ses fra onsdag den 26. juni.
Vores skønne lokale vinaktører i byen har lagt sig i selen og sørger for rosévin i alle former og afskygninger.

Vi har pyntet hele byen op med flag i gaderne, og går du en tur igennem Jernbanegade, vil du opleve vores flotte “rosengade”, hvor der hænger roser ned fra oven. Er du heldig, får du måske en rose med hjem af den magiske levende statue – Guldfeen, som går rundt i midtbyen.

Fredag den 28. juni vil vores medlemmer have åbent til kl. 19.00, du kan kombinere din shoppetur med en tur tilbage til de fede Rockabilly-tider. Byen bliver fyldt med veteranbiler, dans og lyden af de gode gamle dage! Der vil være gang i byen med shopping, lækker mad, veteranbiler, live musik, rosé telte, tonsvis af flotte roser, og meget mere.

De flotteste og fedeste veteranbiler kommer fra kl. 15.30 i Køge by, som bliver spærret af.

Ta’ et gratis program, som ligger ude i alle vores medlemsbutikker i starten af juni.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til Rosé Rosé Festival i Køge 2024.

Læs mere på roserosefestival.dk