SUPER SUNDAY – FMX

2. juni kl. 10:00 - 15:00

Denne søndag bliver det ekstra vildt!

Så gør dig klar til adrenalinfyldt action, når FMX racerkøreren Alex Porsing vender tilbage til Køge Havn!

Søndag den 2. juni bliver det den vildeste søndagsåben i Køge, når vi får besøg af den legendariske FMX-kører Alex Porsing. Alex er klar til at imponere os alle med sine fede tricks og stunts, når han kører på sin rampe og laver de vildeste hop i luften!

Du vil allerede kunne opleve Alex Porsing lidt før showstart, under hans opvarmning og træning inden de store shows løber af stablen kl. 11.00 og 13.00. Efterfølgende vil der være Meet’N’Greet, hvor Alex skriver autografer. Bemærk at tidspunktet for shows’ne kan variere alt efter vejret af sikkerhedsmæssige årsager – Kom derfor i god tid.

Det bliver en søndag med adrenalinfyldt underholdning, hvor børnene også gratis kan prøve den 8 meter høje klatrevæg på Kulturtorvet under kyndig vejledning og opsyn af professionelle.

Du kan samtidig nyde en hyggelig dag med mange af vores SUPERmedlemmer hos Køge Handel og Strædet, når de holder åbent denne SUPER SUNDAY kl. 10.00-15.00 (Strædet til kl. 16.00).  Så kan du kombinere din søndag med hyggelig shopping og action på havnen. Og når sulten melder sig, vil der være lækker mad og forfriskninger tilgængelig fra vores mange lokale spisesteder.

Følgende af vores medlemmer har åbent denne dag**:

Husk der er GRATIS parkering på alle offentlige parkeringspladser i byen om søndagen. Det gør det endnu lettere for dig at tage en afslappet søndags shoppetur og udforske, hvad Køge har at byde på. Oversigt over parkeringspladser i Køge.

**Der tages forbehold for ændringer for hver enkelt medlem.

Dette er en unik mulighed for at opleve verdensklasse FMX-racerkørsel.
Så sæt kryds i kalenderen og vær med til dette uforglemmelige event på Køge Havn!